OCTAGON FUNDATII SPECIALE

OCTAGON FUNDATII SPECIALE este antreprenor român de fundații speciale care furnizează servicii complete de lucrări geotehnice și de fundații speciale în cadrul proiectelor rezidențiale și de birouri, comerciale, industriale precum și de infrastructură rutieră și de cale ferată.

MISIUNEA NOASTRĂ este de a oferi servicii de cea mai inaltă calitate și excelență in execuția lucrărilor contractate.

Compania a certificat și operează un sistem integrat propriu de asigurare a CALITĂȚII in conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2015  și  14001:2015.

OCTAGON FUNDATII SPECIALE consideră aspectele privind asigurarea calității, protecția mediului, precum și sănătatea și siguranța ocupațională, ca  aspecte de mare prioritate.

OCTAGON FUNDATII SPECIALE, isi propune sa abordeze executia lucrarilor ce ii sunt incredintate intr-o maniera sigura, care garanteaza un management eficient al riscurilor atat in ceea ce priveste angajatii, cat si mediul inconjurator.

Este responsabilitatea tuturor managerilor de a acorda   atentia cuvenita aspectelor de siguranta, si de a se asigura cat   de mult posibil ca angajatii, alte persoane, mediul, dotarile si   afacerea insasi nu sunt expuse unor riscuri inutile.

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Octagon Fundatii Speciale

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search