POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – OCTAGON FUNDATII SPECIALE s.r.l.

S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L.

S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Colectarea datelor se face prin:

– Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. (in functie de preferintele setate de utilizator).

– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L.

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L.

Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. de confidentialitate.

Faptul ca site-ul S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L.

In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L.

S.C. OCTAGON FUNDATII SPECIALE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Politica de confidentialitate - Octagon Fundatii Speciale

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search